Credit ipotecar / imobiliar

Accesarea unui credit ipotecar te ajuta sa iti realizezi visul. Stim cu totii, drumul pana la casa mult visata este lung si anevoios. Casa este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le intreprindem in viata, iar realizarile importante necesita eforturi pe masura.
Dar daca, in realitate, efortul e mult mai mic decat ne imaginam? Daca alegerea serviciului financiar potrivit poate simplifica extrem de mult intreg demersul.

Daca este vorba despre cumpararea sau construirea unei case, atunci pe langa gasirea locuintei potrivite trebuie sa te asiguri ca ai banii necesari achitarii ei.

credit ipotecar Kiwi finance


Deoarece presupune garantarea cu un imobil si dovedirea existentei unui avans, creditul pentru cumpararea sau constructia unei case necesita o documentatie complexa a imobilului achizitionat.

Avem in portofoliu peste 15 credite ipotecare.

Conditii de acordare a creditului ipotecar:

  • esti cetatean roman, rezident fiscal si ai cel putin 21 de ani la data solicitarii creditului si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
  • esti salariat, cu minimum 3 luni vechime la actualul loc de munca si cel putin un an vechime totala neintrerupta in munca sau poti practica o profesie liberala de cel putin un an, iar venitul tau lunar este de cel putin 1.100 lei;
  • putem accepta o gama larga de venituri realizate din: contracte de administrare/management, drepturi de autor, venituri din activitati independente (profesii liberale), rente viagere, etc;
  • este necesara evaluarea imobilului achizitionat/adus in garantie; evaluarea se va realiza fie de catre un evaluator desemnat de banca, fie de un evaluator, membru ANEVAR, ales de client.

Iti vom putea spune care sunt creditele ipotecare la care te califici.

Iti oferim o solutie personalizata de finantare, te ajutam cu intocmirea dosarului de credit ipotecar, sustinem dosarul tau in fata bancii si iti garantam suportul nostru pana la utilizarea creditului. In plus iti oferim gratuit suport juridic cu privire la imobilul achizitionat.

Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!